![]() |
Soğan Halkaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soğan HalkalarıHazırlama süresi: 20 dakika Pişme süresi: 20 dakika 62 Kalori 64 Adet Malzemeler 1/2 bardak un 1/2 bardak mısır unu 1 yumurta, hafif çırpılmış 3/4 bardak su 1 ![]() 2 beyaz kuru soğan, kalınca ve yuvarlak doğranmış Ayçiçek yağı, kızartma için Hazırlanışı Un, mısır unu, su ve yumurtayı derin bir kasede pürüzsüz olana kadar karıştırın ![]() ![]() Soğan dilimlerini tek tek önce unlu karışıma sonra da ekmek kırıntılarına batırıp yan yana tepsiye dizin ![]() Ayçiçek yağını tavada kızdırıp, soğanlarınızı altın sarısı olana kadar kızartın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|