Bayat Ekmeklerİ DeĞerlendİrmek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bayat Ekmeklerİ DeĞerlendİrmekHepİmİzİn Ortak Sorunu Bayat Ekmeklerİ Atmak Hele Ülkemİzde Ve DÜnyada Bunca AÇ İnsan Varken Evet Şİmdİ Sİze Bayat Ekmeklerİ DeĞerlendİrmenİn ÜÇ Ayri YÖntemİnİ Anlatiyorum 1 Galete Unu YapmakBayat Ekmeklerİnİzİ Dİlİm Dİlİm DoĞrayin Tepsİlere Tek Sira Dİzİn 100 Derece Firinda Kizartin SoĞuyunca Robatta Un Halİne Getİrİn Soklama PoŞetİ Veye Kavanozda Nem Sİz Ortamda 3 Ay Saklaya Bİlİrsİnİz Şİnİtzel,pane Ve KÖftelerde Kullanabİlİrsİnİz 2 kroton YapmakEkmeklerİ Tavla Zari Şeklİnde DoĞrayin GenİŞÇe Bİr Tepsİye Yayin 100 Derece Firinda Kizartin Saklama PoŞetİnde Veya Kavanozda Nemsİz Ortamda 3 Ay Saklayabİlİrsİnİz Çorbalarin Yaninda Kullanilir Özellİkle Mercİmek 3 sarmisakli Ekmek YapmakEkmeklerİ Dİlİmleyİn TereyaĞ Ve DÖvÜlmÜŞ SarmisaĞi İyİce Bİrbİrİne KariŞtirin DİlİmledİĞİnİz Ekmeklerİn Üzerİne SÜrÜn 100 Derece Firinda Kizartin MÜthİŞ Bİr Aparatİf 2 GÜn İÇerİsİnde TÜketmenİz Gerekİr |
|
|
|