Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
balik, tava

Balik Tava

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Balik Tava



BALIK TAVA

Malzeme:

1 kilo balık (Kefal, mercan, uskumru, hamsi, sardalya),
2 kahve fincanı un,
1 çay bardağı sıvıyağ,
1 limon,
tuz,
Tarif:

Usulüne uygun olarak temizlenmiş balıklar yıkanıp tuzlanarak, sularının iyice süzülmesi için bir kevgire konur Bir kaba alınan una tuz katılır Balıklar teker teker una bulanır Sıvıyağ bir tavaya koyulup kızdırılır Yağ kızınca balıklar teker teker yağa atılarak iki tarafları kızartılır ve servis tabağına alınır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.