![]() |
Kızarmış Muz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızarmış MuzMalzemeler:8 Adet milföy hamuru 4 Adet muz 1-2 Su bardağı bal Kızartmak için sıvıyağ İsteğe göre çamfıstığı yada badem Yapılışı: 1- Milföy hamurlarını dondurucudan çıkartıp yumuşaması için bir süre bekleyin ![]() 2- Muzları soyun ve 2 ye bölün (isteğe göre çatalla ezebilirsiniz) ![]() 3- Her milföye yarım dilim muz gelecek şekilde paylaştırın ve milföylerin uçlarını birleştirerek elinizde top yapın ![]() 4- Kızgın ve bol yağda (kızartma tencereniz varsa daha iyi olur) nar gibi oluncaya dek kızartın ![]() 5- Pişen topları servis tabağına alın ve bolca bal ekleyip çam fıstığı serperek servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|