Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çatal, lokması

Çatal Lokması

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çatal Lokması



Çatal Lokması

Çatal Lokması

Çatal Lokması Tarifi – Çatal Lokması Yapılışı
Malzemeler:
- 3 su bardağı un
- 1 su bardağı yoğurt
- 2 yumurta
- 2 çay kaşığı kabartma tozu
- 2 su bardağı sıvı yağ
- 6 yemek kaşığı bal
Hazırlanışı:
Derin bir kaba unu döküp ortasını açın Sıvıyağ hariç bütün malzemeyi kaba ekledikten sonra pütürsüz bir hamur haline gelene kadar yoğurun Hamurunuzu silindir şeklinde yuvarlayın 5 cm’lik parçalara bölün Her parçanın 2 ucunu ½ cm kadar kesin Hazırladığınız lokmaları kızgın sıvı yağda kızartıp emici kağıda çıkartın Üzerine bal gezdirip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.