![]() |
Garİp Olaylar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Garİp Olaylarşanslı hırsızhırsızlar gerçekten bazen çok şanslı olabiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Garİp Olaylar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Garİp Olaylaribretlik bir hikayeAdam ve hayattaki tek arkadaşı olan köpeği bir kazada birlikte ölmüşlerdi ![]() ![]() ![]() başladılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() devam ederken, birden kendilerini muhteşem bir manzaranın karşısında buldular ![]() ![]() bahçe kapısı, ve onları karşılayan beyazlar içinde bir kadın ![]() ![]() birlikte kadına yaklaştı ve sordu: "Afedersiniz ![]() ![]() ![]() Kadın ona gülümsedi: "Burası Cennet, efendim" Adam bunun üzerine sevinçle "Harika ![]() ![]() ![]() verebilir misiniz, gerçekten çok susadım" ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın cevap verdi: "Tabi efendim, içeri girin ![]() ![]() ![]() su bulabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böylece adam köpeğine döndü, "Hadi oğlum içeri giriyoruz" diyerek kapıya yürüdü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Üzgünüm efendim, köpeğiniz sizinle gelemez ![]() ![]() almıyoruz ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine adam bir an durdu ![]() ![]() ![]() ![]() birlikte geldikleri yolun tam ters yönünde yürümeye koyuldular ![]() ![]() ![]() ![]() geçtikten sonra kendilerini bu kez tozlu çamurlu bir yolda buldular, ve yolun sonunda karşılarına çiftlik girişini andıran bir kapıyla yırtık pırtık elbiseli bir dede çıktı ![]() ![]() ![]() "Afedersiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Dede "İçeri gel" dedi ![]() ![]() var ![]() ![]() ![]() Adam sordu: "Peki arkadaşım da benimle gelip ordan içebilir mi?" Dede " Tabii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kase bulacaksın ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine adam kapıdan girdi ![]() ![]() ![]() çeşmeyi buldu ![]() ![]() susuzluklarını giderdiler ![]() ![]() ![]() dedeye sordu: "Su için çok teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dede "Burası cennet" dedi ![]() ![]() "Ama nasıl olur ![]() ![]() yere gittik ve orasının da Cennet olduğunu söylediler ![]() ![]() ![]() Dede "şu rengarenk çiçeklerle süslü altın kapılı yer mi?" dedi ![]() ![]() ![]() orası Cehennem ![]() ![]() ![]() Adam iyice şaşırmıştı: "Peki ama orası sizin adınızı kullanarak insanları kandırıyor diye hiç kızmıyor musunuz ![]() ![]() Dede gülümsedi: "Kızmıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşını yarı yolda bırakanları Cennet'ten uzak tutuyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() _________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Garİp Olaylar |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Garİp OlaylarNEDEN ALO DERİZ? Telefonda hemen hemen hergün kimbilir kaç kez kullandığımız "Alo" sözcüğü, gerçekte bir sevgilinin kısaltılmış adıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|