Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
piyaz

Piyaz

Eski 06-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Piyaz




Açıklama

Kurufasulyeleri akşamdan suya koyup, şişmeye bırakın Tencerede, üzerini kaplayacak kadar su içinde ateşe oturtup, yarılıncaya kadar haşlayın Malzemeler

600 gr kuru fasulye
tuz
1 demet maydanoz (ince kıyılmış)
2 demet taze soğan (ince kıyılmış)
3 orta boy soğan (piyaz doğranmış)
3 çorba kaşığı zeytinyağı
3 çorba kaşığı sirke
1 çay kaşığı kırmızıbiber



Tarifi
  • <LI class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">Kurufasulyeleri akşamdan suya koyup, şişmeye bırakın Tencerede, üzerini kaplayacak kadar su içinde ateşe oturtup, yarılıncaya kadar haşlayın <LI class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">Fasulyeleri, suyunu süzdürüp biraz tuz ile iyice ezin (ya da bütün bırakın) Dibine ince kıyılmış maydanoz ve taze soğan döşenmiş bir tabağa fasulyeyi yayın
  • Soğanları, tuz, zeytinyağı ve sirke ile karıştırın Fasulyenin üzerine boşaltıp, kırmızıbiber serperek servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.