|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anında, bebeğin, doğum, düşünceleri, mutlaka, okuyun |
![]() |
Doğum Anında Bebeğin Düşünceleri ( Mutlaka Okuyun ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğum Anında Bebeğin Düşünceleri ( Mutlaka Okuyun )Ya ben rahattım orada yaa - Lan pacağımı bıraksana laaaa - Olm bak baş aşşağı tutma başım döndü, çakmiyim azına - Ulan uyuyan aslanı uyandırdınız, yedim sizi şimdi - Selam dünyalı! - Ya iki dakka daha uyuyim sonra ben çıkardım alla alla - Pıraghın beni ![]() - Ee yolcu yolunda gerek - Ya kardeşim burası benim kendine başka bi yer bul ![]() aloo bak duyuyomu hiç - Doktor amca bende tam sizi bekliyodum, hayırdır geç kaldınız - Bak göbek kordonuma dokunursanız yakarım hepinizi uleaaynn - Bırak bırak, o kordon olmaz lazım o bana bak burada bağırsak var oradan kes - Amca ne yaptın sen ya, koskoca kordonu kestin, insan bi sorar lazım mı değilmi diye ![]() - Pek muhterem doktor bey, siz bu satırları okuduğunuzda ben çok uz ![]() ![]() - Böbrekleride yanıma alabilirmiyim ![]() ![]() - Off her tarafım tutulmuş ![]() - LLaaa durr laa o bacağım değil salak herif uvvaaaa la goptu la goptu çekiştirme laa - Çek o pis ellerini üzerimden ![]() - Tang bana en yakın çıkışı bul, ehehuhehe [img]images/smilies/smile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|