![]() |
Doğum Anında Bebeğin Düşünceleri ( Mutlaka Okuyun )
Ya ben rahattım orada yaa
- Lan pacağımı bıraksana laaaa - Olm bak baş aşşağı tutma başım döndü, çakmiyim azına - Ulan uyuyan aslanı uyandırdınız, yedim sizi şimdi - Selam dünyalı! - Ya iki dakka daha uyuyim sonra ben çıkardım alla alla - Pıraghın beni. Valla ben yapmadım pıraghınn evimden ayrı gomayın - Ee yolcu yolunda gerek - Ya kardeşim burası benim kendine başka bi yer bul. Şşt beyaz önlüklü kel sana diyom, aloo bak duyuyomu hiç - Doktor amca bende tam sizi bekliyodum, hayırdır geç kaldınız - Bak göbek kordonuma dokunursanız yakarım hepinizi uleaaynn - Bırak bırak, o kordon olmaz lazım o bana bak burada bağırsak var oradan kes - Amca ne yaptın sen ya, koskoca kordonu kestin, insan bi sorar lazım mı değilmi diye. Kışın boynuma doluyodum ben onu - Pek muhterem doktor bey, siz bu satırları okuduğunuzda ben çok uz.. Anaa yakalandık iyimi - Böbrekleride yanıma alabilirmiyim. Onlarsız uyuyamıyorumda. Alışkanlık işte, ehe - Off her tarafım tutulmuş. Hangi yıldayız doktor ? - LLaaa durr laa o bacağım değil salak herif uvvaaaa la goptu la goptu çekiştirme laa - Çek o pis ellerini üzerimden. Bu güne kadar daha erkek eli değmedi bana - Tang bana en yakın çıkışı bul, ehehuhehe [img]images/smilies/smile.gif[/img] [img]images/smilies/smile.gif[/img] [img]images/smilies/smile.gif[/img] [img]images/smilies/smile.gif[/img] [img]images/smilies/smile.gif[/img] [img]images/smilies/smile.gif[/img] [img]images/smilies/smile.gif[/img] [img]images/smilies/smile.gif[/img] [img]images/smilies/smile.gif[/img] [img]images/smilies/smile.gif[/img] [img]images/smilies/smile.gif[/img] [img]images/smilies/smile.gif[/img] [img]images/smilies/smile.gif[/img] [img]images/smilies/smile.gif[/img] [img]images/smilies/smile.gif[/img] [img]images/smilies/smile.gif[/img] |