|  | Sherlock Holmes 2: Gölgelerin Oyunu |  | 
|  09-26-2011 | #1 | |||
| 
GöKKuŞaĞı   |   Sherlock Holmes 2: Gölgelerin Oyunu Yapım:2011 ~ ABD, İngiltere Tür:Aksiyon, Biyografi, Gerilim, Gizem, Macera, Romantik, Suç Yönetmen: Guy Ritchie Oyuncular: Robert Downey Jr  ,       Jude Law,       Rachel McAdams,       Kelly Reilly,       Noomi Rapace,       Stephen Fry,       Gilles Lellouche,       Jared Harris,       Eddie Marsan,       Paul Anderson,       Affif Ben Badra,       Christian Wolf-la\'moy,       Gabrielle Scharnitzky,       Geraldine James,       William Houston Gösterim Tarihi:16 Aralık 2011 (Türkiye) Sherlock Holmes ve yardımcısı Watson güçlerini birleştirerek,Profesör Moriarty oyununu ortaya cıkarıcaktır  

__________________ Bıçak soksan gölgeme, Sıcacık kanım damlar  Girde bak bir ülkeme: Başsız başsız adamlar NFK  GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali  GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı | |||
|   | ||||
|  | 
|  | Cevap : Sherlock Holmes 2: Gölgelerin Oyunu |  | 
|  01-07-2012 | #2 | 
| 
KRDNZ   |   Cevap : Sherlock Holmes 2: Gölgelerin Oyunu1  film güzeldi eminim 2  film de bir o kadar güzeldir    Hem komik hem zekice    Ayrıca espriler Türk filmlerindeki gibi yalnızca belden aşağı espriler değil  Recep İvedik, Sumela'nın Şifresi vb  filmlere gülenlere göre bu film komik olmayabilir!     | 
|   | 
|  | 
|  | Cevap : Sherlock Holmes 2: Gölgelerin Oyunu |  | 
|  01-07-2012 | #3 | 
| 
[KAPLAN]
 |   Cevap : Sherlock Holmes 2: Gölgelerin Oyunuİlk film bence de gayet iyiydi  Geçen hafta Sümela'nın şifresine giderek destek olmak istedim  Ancak film ne yazık ki fragmanından ibaretmiş  Yine de Trabzon'u görmeme vesile oldu  Bir nebze olsun özlemimi gidermiş oldum  Bu hafta fırsat bulabilirsem Gölgelerin Oyunu'na gideceğim  Zira artık sinemada kaliteli yapımlar görmek bir hayli zorlaştı   | 
|   | 
|  | 
|  |