![]() |
Sherlock Holmes 2: Gölgelerin Oyunu
http://www.sinetif.com/wp-content/up...ck-holmes1.jpg Yapım:2011 ~ ABD, İngiltere Tür:Aksiyon, Biyografi, Gerilim, Gizem, Macera, Romantik, Suç Yönetmen: Guy Ritchie Oyuncular: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Kelly Reilly, Noomi Rapace, Stephen Fry, Gilles Lellouche, Jared Harris, Eddie Marsan, Paul Anderson, Affif Ben Badra, Christian Wolf-la\'moy, Gabrielle Scharnitzky, Geraldine James, William Houston Gösterim Tarihi:16 Aralık 2011 (Türkiye) Sherlock Holmes ve yardımcısı Watson güçlerini birleştirerek,Profesör Moriarty oyununu ortaya cıkarıcaktır.
|
Cevap : Sherlock Holmes 2: Gölgelerin Oyunu
1. film güzeldi eminim 2. film de bir o kadar güzeldir... Hem komik hem zekice... Ayrıca espriler Türk filmlerindeki gibi yalnızca belden aşağı espriler değil. Recep İvedik, Sumela'nın Şifresi vb. filmlere gülenlere göre bu film komik olmayabilir!...
|
Cevap : Sherlock Holmes 2: Gölgelerin Oyunu
İlk film bence de gayet iyiydi. Geçen hafta Sümela'nın şifresine giderek destek olmak istedim. Ancak film ne yazık ki fragmanından ibaretmiş. Yine de Trabzon'u görmeme vesile oldu. Bir nebze olsun özlemimi gidermiş oldum.
Bu hafta fırsat bulabilirsem Gölgelerin Oyunu'na gideceğim. Zira artık sinemada kaliteli yapımlar görmek bir hayli zorlaştı. |