Tevkifat Yapılmaması Talep Dilekçesi |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Tevkifat Yapılmaması Talep DilekçesiT C![]() SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağ-Numarası ile kaydım vardır/yoktur![]() Aşağıda (x) işaretiyle belirtilen nedenden dolayı, sattığım ürün bedelinden %1 oranında tevkifat yapılmaması için, Tevkifat Muafiyet Belgesi almak istiyorum ![]() Gerekli işlemin yapılmasını arz ederim ![]() İmza : Tarih : T C Kimlik No :Adı-soyadı : Doğum tarihi : Doğum yeri : Baba adı : Ana adı : Adres : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1- Kurumunuza prim borcum yoktur 2- Kurumunuza olan prim borçlarımı taksitle ödeme taahhüdünde bulundum ![]() 3- 18 yaşını doldurmadım 4- Uygulama tarihinde 58/60 yaşını doldurduğumdan Kurumunuza sigortalı kaydımı yaptırmadım 5- …………………………………… aylık almaktayım![]() 6- Emekli Sandığına tabi olarak çalışmaktayım (Çalışma Belgesi)7- SSK’lı olarak çalışmaktayım (Çalışma Belgesi)EK: 1 adet Nüfus Cüzdan Fot
|
|