![]() |
Tanışmak İster Misin??? |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() Tanışmak İster Misin???Pardon, bi saatiniz varmıydı acaba? - Yok! - Yarım saat de olur, hatta 15 dakika ![]() - Hö? Ne? Biri tanışma heveslisi, diğeri işbirlikçisi olmak üzere iki kişi konuşmaktadır, hedef konuşmaları duyabilecek şekilde konuşlanmıştır A- Yok abi o değil diyorum ![]() ![]() B- O ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A- Ya hayır o daha uzun boyluydu sanki (Bu noktada dişi kişi kıllanır, bir iki bakış atar ama pek aldırış etmez) B- Ya her iddiasına varım o ![]() ![]() (A dişinin yanına gider) A- Ya afedersin ![]() 2 ![]() Dişi- (Kızarır, utanır, şımarır) hihi ![]() ![]() benzettiniz sanırım ![]() ![]() B- Evet, düşündüm de sen daha güzelsin zaten (ve akabinde akşam yemeği) [Başarı Yüzdesi : %86 ![]() Dişi dondurma yerken yanına gidilir A: Yalayabilirmiyim B: Hayır A: O zaman dondurmandan yaliyim ![]() B: Çat [başarı yüzdesi : %0] A: Pardon bayan, at gibisiniz [başarı yüzdesi: 100% travesti dayağı] A: Merhaba, daha once tanışmadık ama bu tanışmamıza nasıl engel olabilir dünyanın bile giderek küreselleştiği bir dönemde? B: Ha? A: Yani diyorum ki Pekos Bill nasıl da dövdü o kızılderilileri helal olsun vallahi ![]() B: Ya bu saçma laflarla bir yere varmayı umuyor musun cidden? A: Başka önerilerin varsa dinlemeye hazırım ? A: Merhaba ![]() ![]() ![]() B: Nerden esti? A: Eeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1998 yer Atlas Pasajı önü ![]() orta okullu kız sürüsü ortama dolar ![]() Belli ki bir pislik peşindedirler ![]() biri çevredekilerin şaşkın bakışları arasında kurbanının boynuna atlar ![]() A: Atillaaaaaa Kurban bir saldırıyı önceden tahmin ettiği için çoktan hazırlığını yapmıştır ![]() tren istasyonlarında görmeye alıştığımız şekilde döndürür ![]() B: Naber Ayşee? Nerelerdesin gözükmüyosun ne zamandır ![]() (Beklediğinden çok farklı bir tepkiyle karşılaşan dişi bir de havada iki tur dönmenin etkisiyle iyice sersemlemiştir ![]() A: Şey ben Ayşe değilim B: ben de Atilla değilim zaten ![]() (Kız çuvallamanın verdiği utançla arkadaşlarının yanına dönerken, diğer kişi kendini olayın sonuna yetişmiş kız arkadaşla girilecek herhangi bir diyaloğa hazırlamaya başlamıştır) A: Kimdi o kız Saruman ? B: Adını bilmiyorum ama Ayşe değilmiş ![]() A dişisi B erkeğine çarpar ve akabinde A: Pardon B: Önemli değil A: Resmen üstüne çıktım B: Önemli değil bana sık olur zaten A: Deminden beri bakışıyoruz, bakışmak mı istiyorsun tanışmak mı? B: Bakışmak A: şu köşeye git ve beni ordan izle o zaman ![]() A: Siz yenisiniz galiba? B: Hayır 6 aydır burda çalışıyorum ben ![]() A: aa öyle mi? Ben daha ilk defa görüyorum sizi ![]() ![]() ![]() B: Evet geçen sefer de aynısını söylemiştiniz ![]() ![]() A: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Sınıfta güzel ve ders kaçırmayan bir kızın yanına gidilir) A: Eöhm pardon ya ben bi kaç ders kaçırdım da acaba notlarını fotokopi çektirebilir miyim? B: Olur A: De beni şimdi acelem var mesela ben akşam çektirsem yarın sana geri veririm B: Yarın nasıl bulacaksın beni A: Sakıncası yoksa telefon numaranı verirsen ben yarın ararım A: Hmm tamam (böylece hem kızla tanışılır, hem de telefon numarası alınır) A: Pardon, meraba, Cengizi tanıyor musunuz acaba? B: ?! hmm, bir düşüneyim ![]() ![]() ![]() ![]() A: Peki, o zaman tanışalım ben Cengiz ![]() B: ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|