![]() |
Tanışmak İster Misin???
Pardon, bi saatiniz varmıydı acaba?
- Yok! - Yarım saat de olur, hatta 15 dakika. - Hö? Ne? Biri tanışma heveslisi, diğeri işbirlikçisi olmak üzere iki kişi konuşmaktadır, hedef konuşmaları duyabilecek şekilde konuşlanmıştır A- Yok abi o değil diyorum.. B- O ya.. baksana kaş, göz. aynı. Kesin eminim o. A- Ya hayır o daha uzun boyluydu sanki (Bu noktada dişi kişi kıllanır, bir iki bakış atar ama pek aldırış etmez) B- Ya her iddiasına varım o. Gidip sorucam. (A dişinin yanına gider) A- Ya afedersin. Sen şu Starın güzellik yarışmasında 2. olan kız değil misin? Dişi- (Kızarır, utanır, şımarır) hihi..Yok hayır, benzettiniz sanırım..(Smileyler havada uçuşur) B- Evet, düşündüm de sen daha güzelsin zaten (ve akabinde akşam yemeği) [Başarı Yüzdesi : %86.25] Dişi dondurma yerken yanına gidilir A: Yalayabilirmiyim B: Hayır A: O zaman dondurmandan yaliyim.ehehe B: Çat [başarı yüzdesi : %0] A: Pardon bayan, at gibisiniz [başarı yüzdesi: 100% travesti dayağı] A: Merhaba, daha once tanışmadık ama bu tanışmamıza nasıl engel olabilir dünyanın bile giderek küreselleştiği bir dönemde? B: Ha? A: Yani diyorum ki Pekos Bill nasıl da dövdü o kızılderilileri helal olsun vallahi. B: Ya bu saçma laflarla bir yere varmayı umuyor musun cidden? A: Başka önerilerin varsa dinlemeye hazırım ? A: Merhaba... tanışabilir miyiz? B: Nerden esti? A: Eeee.. şeyyy... kuzeyden desem? 1998 yer Atlas Pasajı önü. Liseli belki de orta okullu kız sürüsü ortama dolar. Belli ki bir pislik peşindedirler. İçlerinden biri çevredekilerin şaşkın bakışları arasında kurbanının boynuna atlar. A: Atillaaaaaa Kurban bir saldırıyı önceden tahmin ettiği için çoktan hazırlığını yapmıştır. Kızı belinden tutarak tren istasyonlarında görmeye alıştığımız şekilde döndürür. B: Naber Ayşee? Nerelerdesin gözükmüyosun ne zamandır. (Beklediğinden çok farklı bir tepkiyle karşılaşan dişi bir de havada iki tur dönmenin etkisiyle iyice sersemlemiştir.) A: Şey ben Ayşe değilim B: ben de Atilla değilim zaten. (Kız çuvallamanın verdiği utançla arkadaşlarının yanına dönerken, diğer kişi kendini olayın sonuna yetişmiş kız arkadaşla girilecek herhangi bir diyaloğa hazırlamaya başlamıştır) A: Kimdi o kız Saruman ? B: Adını bilmiyorum ama Ayşe değilmiş. A dişisi B erkeğine çarpar ve akabinde A: Pardon B: Önemli değil A: Resmen üstüne çıktım B: Önemli değil bana sık olur zaten A: Deminden beri bakışıyoruz, bakışmak mı istiyorsun tanışmak mı? B: Bakışmak A: şu köşeye git ve beni ordan izle o zaman. A: Siz yenisiniz galiba? B: Hayır 6 aydır burda çalışıyorum ben. A: aa öyle mi? Ben daha ilk defa görüyorum sizi... B: Evet geçen sefer de aynısını söylemiştiniz.. A: ..... (Sınıfta güzel ve ders kaçırmayan bir kızın yanına gidilir) A: Eöhm pardon ya ben bi kaç ders kaçırdım da acaba notlarını fotokopi çektirebilir miyim? B: Olur A: De beni şimdi acelem var mesela ben akşam çektirsem yarın sana geri veririm B: Yarın nasıl bulacaksın beni A: Sakıncası yoksa telefon numaranı verirsen ben yarın ararım A: Hmm tamam (böylece hem kızla tanışılır, hem de telefon numarası alınır) A: Pardon, meraba, Cengizi tanıyor musunuz acaba? B: ?! hmm, bir düşüneyim... Sanırım tanımıyorum. A: Peki, o zaman tanışalım ben Cengiz. sizin isim ? B: ... |