Günlük Fal 04,12,2015 |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Günlük Fal 04,12,2015Günlük Fal KOÇ’ların mutluluğu bir bakışla, bir mesajla, bir sarılmayla, bir kelimeyle başlar ![]() Ve bir hata ile durur Onlar gerçekten çok hassas![]() BOĞA; Cana yakın, Kıskanç, Sevgi dolu, Cömert, Güvenilir, Hırslı, Sabırlı, Öfkeli, Tembel, Pratik, Sıcakkanlı İKİZLER: Şu sıralar İKİZLER; Bana birşey demeyin Bana dokunmayın Benden birşey istemeyin Ama yinede benimle İLGİLENİN YENGEÇ; Önsezili, Utangaç, Meraklı, Sinirli, Sevgi dolu, Azimli, İçe dönük, Güvenilir, Kuşkucu, Hayalperest ![]() ASLAN özet olarak yoruldu;Beklemekten,hayal kurmaktan,mutsuzluktan,yalnızlıktan,sahte insanlardan ![]() BAŞAK: Buralardan kaçıp gitmesi için çok sebebi var ![]() TERAZİ’nin anlatmak isteyip de sustuğu çok konu var ![]() AKREP OLUMSUZ YÖNLERİ; - Asabi - Her zaman sinirli - Kavgaya mehilli - Üşengeç mi? ta kendisi - Duygusal mı? kullanmıyor kendisi ![]() YAY Ne kadar özgürlüğüne düşkün olursa olsun , anlayışlı bir eş ile mutlu bir evliliği astronot olmaya tercih edebilen insandır ![]() KOVA Bazı insanların hayatlarına bir "kova" girmeden, hayatlarının anlamını bulacaklarına inanmıyorum ![]() OĞLAK en yakın arkadaşını herkesten kıskanır ![]() BALIK "Balık" bir şeyi gerçekten isterse; adamın ağzından girer, burnundan çıkar dediğini yaptırır, istediğini alır
|
|