![]() |
Günlük Fal 04,12,2015
Günlük Fal
KOÇ’ların mutluluğu bir bakışla, bir mesajla, bir sarılmayla, bir kelimeyle başlar.. Ve bir hata ile durur. Onlar gerçekten çok hassas. BOĞA; Cana yakın, Kıskanç, Sevgi dolu, Cömert, Güvenilir, Hırslı, Sabırlı, Öfkeli, Tembel, Pratik, Sıcakkanlı İKİZLER: Şu sıralar İKİZLER; Bana birşey demeyin Bana dokunmayın Benden birşey istemeyin Ama yinede benimle İLGİLENİN YENGEÇ; Önsezili, Utangaç, Meraklı, Sinirli, Sevgi dolu, Azimli, İçe dönük, Güvenilir, Kuşkucu, Hayalperest. ASLAN özet olarak yoruldu;Beklemekten,hayal kurmaktan,mutsuzluktan,yalnızlıktan,sahte insanlardan. BAŞAK: Buralardan kaçıp gitmesi için çok sebebi var. TERAZİ’nin anlatmak isteyip de sustuğu çok konu var. AKREP OLUMSUZ YÖNLERİ; - Asabi - Her zaman sinirli - Kavgaya mehilli - Üşengeç mi? ta kendisi - Duygusal mı? kullanmıyor kendisi. YAY Ne kadar özgürlüğüne düşkün olursa olsun , anlayışlı bir eş ile mutlu bir evliliği astronot olmaya tercih edebilen insandır. KOVA Bazı insanların hayatlarına bir "kova" girmeden, hayatlarının anlamını bulacaklarına inanmıyorum. OĞLAK en yakın arkadaşını herkesten kıskanır. BALIK "Balık" bir şeyi gerçekten isterse; adamın ağzından girer, burnundan çıkar dediğini yaptırır, istediğini alır. |