![]() |
Türk Tipi Yönetim-Ayşe Berkol Yorumu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türk Tipi Yönetim-Ayşe Berkol YorumuTÜRK TİPİ YÖNETİM Ayşe Berkol ![]() AC İnsan Kaynakları Eğitim ve Yönetim yenibir Yönetim yani "management" ![]() ![]() ![]() Yönetim bilim olarak en fazla Amerika Birleşik Devletleri'nde yayılmış ![]() ![]() Hal böyle olunca pek çok kişi ![]() ![]() ![]() ![]() Türkiye de geri durur mu? Bu gün Amerika'da ne çıkarsa yarın Türkiye'de bulmak mümkün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Amerikalı ya da Avrupalı "ekip ![]() ![]() ![]() ![]() Şirket içinde ve belli departmanlarda çalışanların ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl anlıyoruz "Süreç Yönetimi" dendiğinde ne anlaşıldığını hiç sormayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kim hızlı karar veriyor? Herhangi bir yönetim aracını ülkemizde uygularken ![]() ![]() "Time Management" yani zaman yönetiminden ne anlıyoruz? ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu yapmadan önce de kişiye bir takım envanterler (testler) uygulanarak zaman kullanımında sorunun nerede olduğunu tespit edilerek uygun çalışma şekli öneriliyor ![]() Sıcak kanlı Türkler! Peki kimdir bu "Türk Tipi Yönetici"? Her şeyden önce bir Akdeniz insanıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün bunlardan almamız gereken ders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|