Zaman. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zaman.ZAMANIN EFENDISI Zaman insanin sonsuzluk ölçüsüdür Bilinçaltina kalkacaginiz zamani yükleyin o saatte sizi uyandirir![]() Hipnotize ve zaman: Bir isi belli bir saatte bitirecegine inanan bir kisi er geç o isi o saatte bitirir ![]() Sonsuz: Bilinçalti geçmis ve gelecek diye birsey bilmez Hep simdiki zamanda çalisir![]() Kendini yönetme: Kendimi zamanin baglarindan kurtariyorum Sonsuzlugu arzuluyor ve ulasacagima inaniyorum![]() IYI BIR BELLEK IÇIN 1)Dinle dogru yazilisini gözlerinde canlandir Kötü bellek dikkatsizlikten olur![]() 2)Ögrenme fikirleri birlestirmeye baglidir ![]() 3)Belleginize güvenin ![]() 4)Kesin sonuçlar içi kesin direktif vermeliyiz ![]() Dikkat et: Dikkat iyi bir bellegi getirir Dur bak ve dinle Fikirleri birlestirerek hatirlamaya çalisin Geçmisi bellekten silmek mümkün degildir![]() Bilinçaltiniza güvenin: Dogru hatirlama bilinçaltina güvene baglidir Bellege güven sonuç verir![]() Yasin önemi yok: Bellek yasa bagli degildir Bilinçaltina hatirlama direktifi vermeli ve sonucu beklemeliyiz Akilli insan konusmak yerine hem kendisi hem de baskalari için faydali olabilecek sahislarin konusturulmasini temin eden insandir Bilinçalti: Bilinçalti herseyi çok ince olarak kaydeder Ihtiyaç zamani ortaya çikarir Hatirlamak istedigimiz herseyi hatirlariz![]() Kendini yönetme: Hatirlamak için bilinçaltima güveniyorum |
|
|
|