![]() |
Zaman.
ZAMANIN EFENDISI
Zaman insanin sonsuzluk ölçüsüdür. Bilinçaltina kalkacaginiz zamani yükleyin o saatte sizi uyandirir. Hipnotize ve zaman: Bir isi belli bir saatte bitirecegine inanan bir kisi er geç o isi o saatte bitirir. Sonsuz: Bilinçalti geçmis ve gelecek diye birsey bilmez. Hep simdiki zamanda çalisir. Kendini yönetme: Kendimi zamanin baglarindan kurtariyorum. Sonsuzlugu arzuluyor ve ulasacagima inaniyorum. IYI BIR BELLEK IÇIN 1)Dinle dogru yazilisini gözlerinde canlandir. Kötü bellek dikkatsizlikten olur. 2)Ögrenme fikirleri birlestirmeye baglidir. 3)Belleginize güvenin. 4)Kesin sonuçlar içi kesin direktif vermeliyiz. Dikkat et: Dikkat iyi bir bellegi getirir. Dur bak ve dinle. Fikirleri birlestirerek hatirlamaya çalisin. Geçmisi bellekten silmek mümkün degildir. Bilinçaltiniza güvenin: Dogru hatirlama bilinçaltina güvene baglidir. Bellege güven sonuç verir. Yasin önemi yok: Bellek yasa bagli degildir. Bilinçaltina hatirlama direktifi vermeli ve sonucu beklemeliyiz. Akilli insan konusmak yerine hem kendisi hem de baskalari için faydali olabilecek sahislarin konusturulmasini temin eden insandir. Bilinçalti: Bilinçalti herseyi çok ince olarak kaydeder. Ihtiyaç zamani ortaya çikarir. Hatirlamak istedigimiz herseyi hatirlariz. Kendini yönetme: Hatirlamak için bilinçaltima güveniyorum |