Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012ye, hazırlanıyor, otomotivciler

Otomotivciler 2012'Ye Hazırlanıyor

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Otomotivciler 2012'Ye Hazırlanıyor

Türk otomotiv endüstrisinin kalitesine inanan Tunus, İran, Ukrayna ve Katar'dan gelen 14 firma yöneticisinin, OİB organizasyonuyla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi

Türk otomotiv endüstrisinin kalitesine inanan Tunus, İran, Ukrayna ve Katar’dan gelen 14 firma, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nin (OİB) organizasyonuyla ikili iş görüşmeleri yaptı Firmaların Türkiye’den özellikle elektronik parçalar, tamir ekipmanları, otobüs ve yedek parçaları gibi ürün gruplarında talepte bulunmaları dikkat çekti

2012 yılı için iş bağlantıları kurma fırsatı veren organizasyon, bu ülkelere ihracatın artmasına katkı sağlayacak Özellikle otomobil yedek parçaları, elektronik parçalar, otobüs ve yedek parçaları, tamir ekipmanları, aks, süspansiyon ve buji yedek parçaları gibi ürünlerin ihracatı için kapı aralandı

Bu hedefe ulaşma yolunda büyük adım atan OİB, özellikle İran’la uzun yıllardır ticari ilişkileri güçlendirme hususunda yapılan çalışmalara da katkı sağladı Alım heyetlerinin teknoloji paylaşımı hususunda da görüş alış verişinde bulunduğu görüşmelerde yabancı firmaların her alanda işbirliğine sıcak bakması dikkat çekti

İHA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com