ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Motorlu Taşıtlar (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=649)
-   -   Otomotivciler 2012'Ye Hazırlanıyor (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1071604)

Prof. Dr. Sinsi 11-29-2012 11:12 PM

Otomotivciler 2012'Ye Hazırlanıyor
 

Türk otomotiv endüstrisinin kalitesine inanan Tunus, İran, Ukrayna ve Katar'dan gelen 14 firma yöneticisinin, OİB organizasyonuyla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Türk otomotiv endüstrisinin kalitesine inanan Tunus, İran, Ukrayna ve Katar’dan gelen 14 firma, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği’nin (OİB) organizasyonuyla ikili iş görüşmeleri yaptı. Firmaların Türkiye’den özellikle elektronik parçalar, tamir ekipmanları, otobüs ve yedek parçaları gibi ürün gruplarında talepte bulunmaları dikkat çekti.

2012 yılı için iş bağlantıları kurma fırsatı veren organizasyon, bu ülkelere ihracatın artmasına katkı sağlayacak. Özellikle otomobil yedek parçaları, elektronik parçalar, otobüs ve yedek parçaları, tamir ekipmanları, aks, süspansiyon ve buji yedek parçaları gibi ürünlerin ihracatı için kapı aralandı.

Bu hedefe ulaşma yolunda büyük adım atan OİB, özellikle İran’la uzun yıllardır ticari ilişkileri güçlendirme hususunda yapılan çalışmalara da katkı sağladı. Alım heyetlerinin teknoloji paylaşımı hususunda da görüş alış verişinde bulunduğu görüşmelerde yabancı firmaların her alanda işbirliğine sıcak bakması dikkat çekti.

İHA


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.