![]() |
Bögürtlenli Ve Labne Peynirli Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bögürtlenli Ve Labne Peynirli PastaBögürtlenli ve Labne Peynirli Pasta (Fransa) Bögürtlenli ve Labne Peynirli Pasta (Fransa) MALZEMELER 3 Yaprak Jelatin ½ Limon Suyu 600 gr Bögürtlen 100 gr Labne Peynir 5 Çorba Kasigi Toz Seker 1 Su Bardagi Süt 2 Çorba Kasigi Bögürtlen Surubu Ikiye Bölünmüs Hazir Pandispanya YAPILIŞ TARİFİ Jelatini sicak suyun içine koyun ![]() ![]() limon suyunu jelatinle karistirin ![]() Bögürtlenlerin 250 gramini mikserde püre haline getirin ![]() püresini labne peyniri ve toz sekerle karistirin ![]() karisima ekleyin ![]() ![]() Pandispanyayi bögürtlen suruplu ve likörlü süt ile islatin ![]() arasina bögürtlen püreli krem peyniri yayin ![]() buzdolabinda bekletin ![]() bögürtlenleri siralayin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|