ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Bögürtlenli Ve Labne Peynirli Pasta (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1063179)

Prof. Dr. Sinsi 11-29-2012 07:47 AM

Bögürtlenli Ve Labne Peynirli Pasta
 
Bögürtlenli ve Labne Peynirli Pasta (Fransa)

Bögürtlenli ve Labne Peynirli Pasta (Fransa)

MALZEMELER

3 Yaprak Jelatin

½ Limon Suyu

600 gr Bögürtlen

100 gr Labne Peynir

5 Çorba Kasigi Toz Seker

1 Su Bardagi Süt

2 Çorba Kasigi Bögürtlen Surubu

Ikiye Bölünmüs Hazir Pandispanya

YAPILIŞ TARİFİ

Jelatini sicak suyun içine koyun. Kasik yardimiyle karistirip eritin. Yarim

limon suyunu jelatinle karistirin.

Bögürtlenlerin 250 gramini mikserde püre haline getirin. Bögürtlen

püresini labne peyniri ve toz sekerle karistirin. Erittiginiz jelatini de bu

karisima ekleyin. Sütün içine surubunu koyup karistirin.

Pandispanyayi bögürtlen suruplu ve likörlü süt ile islatin. Pandispanyalarin

arasina bögürtlen püreli krem peyniri yayin. Pastayi bu sekilde 3 saat

buzdolabinda bekletin. Kremasi donmus pastanin üzerine kalan

bögürtlenleri siralayin. Üzerine pudra sekeri serpip servis yapin.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.