![]() |
Vişneli Dondurma Pastası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vişneli Dondurma PastasıVişneli dondurma pastası malzemeleri (8 kişilik) 800 gram vişneli dondurma 300 gram milföy hamuru 300 gram çırpılmış krem şanti 200 gram vişne Tereyağı Toz şeker Limon Şurupta bekletilmiş kuruyemiş ya da ceviz reçeli Vişneli dondurma pastası tarifi Milföy hamurunu yağlayıp unladığınız 22cm çapındaki tabanı çıkan tart kalıbının içine yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ceviz büyüklüğünde bir parça tereyağı, 2 çorba kaşığı toz şeker ve 1 adet limonun suyunu vişnelerle birlikte pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|