![]() |
Tavuklu Iskender-Diyet |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Tavuklu Iskender-DiyetTavuklu Iskender-Diyet Malzemeler 2 parça ince avuç içi büyüklüğünde tavuk göğsü 2 dilim çavdar veya kepek ekmeği 3 sivri biber 2 domates 2 diş sarımsak 1 kase yoğurt Tuz,karabiber,zencefil, 1 yemek kaşığı sıvıyağ veya zeytinyağı Hazırlanışı Bir tavaya domates, biber,sarımsak, tuz,baharatları ve sıvıyağı çiğden koyun ![]() ![]() Ayrı bir tavada tavuk göğsünü kendi suyuyla veya haşlama olarak pişirin ![]() Ekmekleri küp küp doğrayın ve yağsız olarak tost makinası veya fırında kızartın ![]() Sırasıyla tabağın en altına ekmekleri sıcak olarak koyun,üzerine tavuk göğsü,onun üzerine domatesli karışımı ve en üstede yoğurdu yayın ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Tavuklu Iskender-Diyet |
![]() |
![]() |
#2 |
peri
|
![]() Cevap : Tavuklu Iskender-Diyethiç yemedim ama dıger iskenderi çok severim bol tereyaglı ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Tavuklu Iskender-DiyetTavuklu iskender diyet o nasıl oluyor yav,diyet yapanlar için mi bu yemek?Valla zayıflıycam diye aç kalanları hala anlamış değilim,gelin ben sizi götüreyim memleketimin koruklarında bi kaç makas sallattırayım 3 ayda 10 kilo vermezseniz neyim,hemde sınırsız yemek eşliğinde ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
peri
|
![]() Cevap : Tavuklu Iskender-Diyetkoruklarında bi kaç makas sallattırayım bunu anlamadım ben ne oluyo bukiii ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Tavuklu Iskender-Diyetdemek istediki bizim çay bahçelerinde gelin makasla çay kesin bakın o zaman ne kadar yerseniz yeyin nasıl zayıflıyorsunuz ![]() ![]() ![]()
![]() |
|