Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kayıslı, mus, tarifi

Kayıslı Mus Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kayıslı Mus Tarifi



Kayıslı Mus Tarifi

150 gr labne peyniri
05 ml krema
500 gr kayısı
1 adet limon
2 adet fruktoz
4 adet jelatin yaprağı

Kaynar suda kayısıları 1 dakika tutun ve süzün Sonra kabuklarını soyun, ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın Kayısıları limon suyu ve fruktoz ekleyerek mikserden geçirin Jelatin yapraklarını bir süre soğuk suda tuttuktan sonra sıkın ve bunları 2 kaşık su ile Ben-Maride eritin ve hemen kayısılı püreye katın Peynir ve kremayı da birbirleri ile iyice çırpıp bu püreye yedirin Musunuzu 4 tane kaseye (ya da kadehe) koyun ve buzdolabında 3 saat bekletin Çok soğuk servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.