Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
gimchi, nabak, tarifi

Nabak - Gimchi Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Nabak - Gimchi Tarifi



Beçu (Kore marulu) 500gr

turp 400 gr

kalın tuzu 3 yemek kaşığı(45gr)

yeşil soğan 2 tane (160 gr)

sarımsak 4 diş

zecefil 15 gr

kırmız biber 2 tane

pul biber 5 yemek kaşığı

havuç 2 tane

gimchi suyu için - su 10 bardak(2L) tuz 50 gr

Beçu ve turbu dörgen şekilde keser Tuzu ilave ederek 1 saat bekletir

Yeşil soğan ve sarımsağı hazırlanır Havucu istediği şekilde keser

Tuzda çıkaran beçu ve turbu suyunu iyice çıkarır

Sonra yeşil soğan sarımsağı ve zencefil tozu ilave eder

Yuzlu suyu ekler Pul biberi ilave eder Tadını bakarak tuz azsa daha ileve ede bilir

Kutusuna koyup 2 gün dışarıda bekletir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.