![]() |
Nabak - Gimchi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nabak - Gimchi TarifiBeçu (Kore marulu) 500gr turp 400 gr kalın tuzu 3 yemek kaşığı(45gr) yeşil soğan 2 tane (160 gr) sarımsak 4 diş zecefil 15 gr kırmız biber 2 tane pul biber 5 yemek kaşığı havuç 2 tane gimchi suyu için - su 10 bardak(2L) ![]() Beçu ve turbu dörgen şekilde keser ![]() ![]() Yeşil soğan ve sarımsağı hazırlanır ![]() ![]() Tuzda çıkaran beçu ve turbu suyunu iyice çıkarır ![]() Sonra yeşil soğan ![]() ![]() Yuzlu suyu ekler ![]() ![]() ![]() Kutusuna koyup 2 gün dışarıda bekletir ![]() |
![]() |
![]() |
|