![]() |
Hint Usulü Havuç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hint Usulü HavuçMalzemeler: 1 Ç ![]() ![]() 1 Ç ![]() ![]() ¾ çay kaşığı kimyon Bu karışımı 30 saniye kadar kısa bir müddet kavur ![]() DİĞER MALZEMELER : ½ kg Havuç Kalınca kibrit çöpü gibi doğranmış 1 Çay Kaşığı Zencefil (Ginger) 1 Kahve fincanı kıyılmış yesil biber 1 Çay Kaşığı Kişniş (Coriander) ¼ Çay Kaşığı Safran 6 Çorba Kaşığı Su -Yapılışı- Yukarıda yazılı malzemeyil erimiş kimyonlu yağa katınız ve havuçlar yumuşayana kadar orta ateşte pişiriniz ![]() ![]() Muhtelif et yemeklerinde garni olarak servis edilir ![]() Afiyet Olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|