![]() |
Bir Garip Hikaye.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Garip Hikaye..Yeryüzü denen şu gariplikler ülkesinde, Boyunduruğunu taşıyorum günlerin ![]() Beynimin içerisinde, Bir at var sanki dörtnala koşturuyor ![]() Bir zincir sarmış sanki bedenimi, Yüreğimi sıkıştırdıkca sıkıştırıyor ![]() Tutsağım sanki, çoktan beri, Yok olası aşkının prangasıyla, acılar içinde ![]() Ağlıyor, haykırıyorum ama nafile, Başı boş dolaşıyorum sokaklarda, Sayıklayarak aşkını delice ![]() Gürültüler çıkarmakta, hayatın güllesi; Ayağıma zincirlenmişte ![]() Şimdi bir sırattayım, geçilmesi çok zor ![]() Kim tutar bir körün elinden düşünmeden ? Desenize boşuna inanmış ve kapılmışım, Hayat denen serüvenin o sahte güzelliklerine ![]() İşte şimdi başkaldırıyor, isyanlarda bak, Bağımlı bir suçlunun esin perileri; pervasızca ![]() Yere batsın, o yüce sevgilerin, Ve yaşamın yükü ! Ey siz, Evet size sesleniyorum size ![]() Şimdi iletin emi kuşaktan kuşağa, Benim bu, belkide saçma olan, Hayat,yaşam ve yeryüzü betimlememi ![]() Anlatın anlatın ki anlasınlar; Şimdi ben ne kadar aşık, Ve bir o kadar da deli ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|