Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı TarifiTerbiyeli Kuşbaşı Kebabı Tarifi MALZEMELER: Yarım kg kebaplık et 100 gram kuyruk 3-4 diş sarımsak Yeterince kırmızıbiber 2 çorba kaşığı harmanlanmış biber ve domates salçası Tuz Karabiber HAZIRLANIŞI: Et ve kuyruğu yarım ceviz büyüklüğünde doğrayın Eti, sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, kırmızı toz biber, karabiber ve tuzun bulunduğu bir kapta ovarak terbiye edin Bir gece bekletin Terbiyelenmiş etleri şişlere saplarken 3-4 parça ete karşılık bir parça kuyruk yağı koyun Kömür ateşinde pişirin Sıcak olarak servis yapın
|
|
|
|