ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1003903)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 01:38 AM

Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Tarifi
 
Terbiyeli Kuşbaşı Kebabı Tarifi

MALZEMELER:
Yarım kg kebaplık et
100 gram kuyruk
3-4 diş sarımsak
Yeterince kırmızıbiber
2 çorba kaşığı harmanlanmış biber ve domates salçası
Tuz
Karabiber

HAZIRLANIŞI:
Et ve kuyruğu yarım ceviz büyüklüğünde doğrayın. Eti, sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, kırmızı toz biber, karabiber ve tuzun bulunduğu bir kapta ovarak terbiye edin. Bir gece bekletin. Terbiyelenmiş etleri şişlere saplarken 3-4 parça ete karşılık bir parça kuyruk yağı koyun. Kömür ateşinde pişirin. Sıcak olarak servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.