Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kaymaklı, tarifi, tavuk

Kaymaklı Tavuk Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaymaklı Tavuk Tarifi



Kaymaklı Tavuk Tarifi

2 adet tavuk göğsü
2 adet kibrit kutusu kadar dil peyniri
2 adet kibrit kutusu kadar kayma
Tuz, karabiber
Az un
1 çorba kaşığı tereyağı

Tavuk göğüslerinin ortasına bıçakla yarık açılır Bu keseye peynir, kaymak, tuz ve karabiber konur Sonra ağzı kürdanla kapatılır Tavuk göğüsleri az una bulanır Tavaya tereyağı konur Tavuklarrın iki yüzü renk alacak kadar kızartılır Sonra kapak kapatılır Kısık ateşte yarım saat kadar pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.