Peynir Soslu Morina İzgara Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Peynir Soslu Morina İzgara TarifiPeynir Soslu Morina Izgara Tarifi 1 kg morina balığı filetosu ayçiçeği yağı ya da zeytinyağı 3 su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı Peynir sosu: 200 gram ince kesilmiş kaşarpeyniri 2 çay kaşığı acısız kırmızıbiber 2 çay kaşığı hardal 4 çay kaşığı acılı sos 1 su bardağı maden suyu Morina Balığı fletolarını küçük parçalara ayırın Her iki tarafına da yağ sürün Ekmek kıtılarına bulayın 15 dakika ızgarada pişirin Önceden hazırladığınız peynir sosu ile birlikte servis yapın Peynir sosu: Malzemeleri bir araya getirin; peynir eriyene kadar az ateşte karıştırarak pişirin
|
|
|
|