Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
rostosu, sığır, tarifi

Sığır Rostosu Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sığır Rostosu Tarifi



Sığır Rostosu Tarifi

Malzemeler:
1 kg sığır rostosu
5 dal maydanoz
3 dal kereviz
250 gr havuç
250 gr arpacık soğanı
1,5 çorba kaşığı margarin
3 yaprak defne
3 dal kekik
Tuz

Yapılışı:
Et yıkanarak bir tencereye konulur Tuzlu suda harlı ateşte kaynatılarak köpüğü alınır ve ateşten alınır Maydanoz, defne ve kekik ince ince kıyılır Arpacık soğanı ikiye bölünür Kereviz ve havuçlar küçük küçük dilimlenir Daha sonra tüm bu malzemeleri baharatı ile birlikte ete ilave edilir Et iyice pişene kadar kaynatılır Daha sonra suyu süzdürülerek servis tabağına alını

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.