500 Gr Kemikli Et
Yarım Kg Bezelye
3 Patates
3 Havuç
3 Domates
4 Yeşil Biber
1 Kırmızı Biber
2 Soğan
6 Diş Sarımsak
1 Çorba K Biber Salçası
Tane Karabiber
Defne Yaprağı
Zeytinyağı
Tuz
Hazırlanışı Güvecinizi ocakta ısıtın İçine sıvıyağ dökün ve eti koyun Bir müddet kavurun Soğanları ve sarımsakları iri doğrayın Güvece ekleyin Havuçları küp küp doğrayın ve güvece koyun Bezelyeyi ekleyin Patatesleri soyun Patatesi, biberleri ve domatesleri de küp küp doğrayın Biberleri ve patatesleri de koyun
Domatesi en son ilave edin Defne yaprağını, tane karabiberi ve tuzunu atın 1-1,5 su bardağı kadar sıcak suyunu ilave edin Yağlı kağıdı güvecin içine kapatın Üzerine de iki kat alüminyum folyo kapatın Ocakta yarım saat kadar pişirdikten sonra önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.