Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
etsuşi

Etsuşi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etsuşi



Etsuşi





Malzeme:
Dondurucudan çıkarttığımız donmuş löp et,
Sade yada dilediğiniz gibi pilav
Yapılışı:
Löp etten ( çözülmeden kesilecek gibi olunca ) ince ince dilimler kesin Tavada az zeytinyağı ile kendi suyunu verip çekene kadar kıpkısık ateşte pişirin Henüz sıcakken uc kısmına pilav yerleştirerek sarın Kürdanla sağlamlaştırın Küçük bir rulo halini alacak, servisten önce soğuksa bütün şeklinde tavada ısıtın, servis yeperkende keserek serviz edin Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.