ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Etsuşi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1002911)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 04:23 AM

Etsuşi
 
Etsuşi

http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg

http://frmsinsi.net/images/frmsinsim...sinsi.net_.jpg

Malzeme:
Dondurucudan çıkarttığımız donmuş löp et,
Sade yada dilediğiniz gibi pilav
Yapılışı:
Löp etten ( çözülmeden kesilecek gibi olunca ) ince ince dilimler kesin. Tavada az zeytinyağı ile kendi suyunu verip çekene kadar kıpkısık ateşte pişirin. Henüz sıcakken uc kısmına pilav yerleştirerek sarın. Kürdanla sağlamlaştırın. Küçük bir rulo halini alacak, servisten önce soğuksa bütün şeklinde tavada ısıtın, servis yeperkende keserek serviz edin. Afiyet Olsun


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.