Hardal Otlu Kuzu Eti Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hardal Otlu Kuzu Eti TarifiHardal Otlu Kuzu Eti Tarifi Malzeme: 500 gr kuzu eti 20 yaprak hardal otu 1 çorba kaşığı hazır acıbiber ezmesi 1 çorba kaşığı Bizim Mutfak Ayçiçek Yağı Tuz Hardal otlarını yıkayıp iyice süzün Teflon tencereyi iyice ısıtıp kuzu etlerini sürekli karıştırarak suyunu çekip salana dek kavurun Suyunu çekince 1 kaşık sıcak suda inceltilmiş hazır acıbiber ezmesini ekleyin 5 dakika daha kavurduktan sonra ocaktan alın Kıyılmış hardal otu ve tuzunu ilave edip tatlandırın Kapağını kapatın 5 dakika sonra servis yapın
|
|
|
|