![]() |
Hardal Otlu Kuzu Eti Tarifi
Hardal Otlu Kuzu Eti Tarifi
Malzeme: 500 gr kuzu eti 20 yaprak hardal otu 1 çorba kaşığı hazır acıbiber ezmesi 1 çorba kaşığı Bizim Mutfak Ayçiçek Yağı Tuz Hardal otlarını yıkayıp iyice süzün. Teflon tencereyi iyice ısıtıp kuzu etlerini sürekli karıştırarak suyunu çekip salana dek kavurun. Suyunu çekince 1 kaşık sıcak suda inceltilmiş hazır acıbiber ezmesini ekleyin. 5 dakika daha kavurduktan sonra ocaktan alın. Kıyılmış hardal otu ve tuzunu ilave edip tatlandırın. Kapağını kapatın. 5 dakika sonra servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.