ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Hardal Otlu Kuzu Eti Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=1002738)

Prof. Dr. Sinsi 10-28-2012 04:52 AM

Hardal Otlu Kuzu Eti Tarifi
 
Hardal Otlu Kuzu Eti Tarifi

Malzeme:
500 gr kuzu eti
20 yaprak hardal otu
1 çorba kaşığı hazır acıbiber ezmesi
1 çorba kaşığı Bizim Mutfak Ayçiçek Yağı
Tuz

Hardal otlarını yıkayıp iyice süzün. Teflon tencereyi iyice ısıtıp kuzu etlerini sürekli karıştırarak suyunu çekip salana dek kavurun. Suyunu çekince 1 kaşık sıcak suda inceltilmiş hazır acıbiber ezmesini ekleyin. 5 dakika daha kavurduktan sonra ocaktan alın. Kıyılmış hardal otu ve tuzunu ilave edip tatlandırın. Kapağını kapatın. 5 dakika sonra servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.