![]() |
Terbiyeli Sebzeli But Haşlama Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terbiyeli Sebzeli But Haşlama TarifiTerbiyeli Sebzeli But Haşlama Tarifi Gerekli Malzemeler 4 adet Lezita Piliç But 2 diş sarımsak 1 adet kereviz 2 adet havuç 2 adet patates 1 kuru soğan 2-3 kaşık sıvıyağ Tuz Terbiyesi İçin Yarım limon suyu 2 çorba kaşığı un 2 diş sarımsak 1 adet Lezita Yumurta sarısı ![]() Yapılışı Patates, kereviz ve havuçları soyup doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sebzeleri 2-3 kaşık yağda yüksek ateşte çevirerek sote edip pişmekte olan butlara ilave edin ![]() ![]() Limonsuyu, yumurta sarısı, un ve 2 diş ezilmiş sarımsağı iyice çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|