Oktay Usta Tas Kebabı Tarifi , Oktay Usta Tas Kebabı Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Oktay Usta Tas Kebabı Tarifi , Oktay Usta Tas Kebabı Nasıl YapılırOktay Usta Tas Kebabı Tarifi , Oktay Usta Tas Kebabı Nasıl Yapılır Malzeme Listesi 300 Gram Kuzu Eti 1 Kase Arpacık Soğan Havuç 1 Çorba Kaşığı Domates Salçası 3 Diş Sarımsak 2 Defne Yaprağı 3 Yeşil Biber 4 Domates 3 Patates Sıvıyağ Tuz Tane Karabiber Su Hazırlanışı Tencereye sıvıyağını alın Üzerine e 300 gr kuzu etini ilave edin ve etleri kavurun Daha sonra üzerine arpacık soğanları ve havuçları ilave edin Üzerine 3 diş bütün sarımsak ilave edin![]() Üzerine 1 çorba kaşığı salça, 2 adet defne yaprağı ilave edin Üzerine sıcak su ilave edip etleri pişirin 4 adet domatesi iri olarak kesin ve tencereye ilave edin domatesleri 3 adet patatesi küp olarak kesin ve sıvıyağda patatesleri kızartın![]() Tas kebabını servis tabağına alın Üzerine kızarmış olan patatesleri ilave edip servis edin![]() |
|
Oktay Usta Tas Kebabı Tarifi , Oktay Usta Tas Kebabı Nasıl Yapılır |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Oktay Usta Tas Kebabı Tarifi , Oktay Usta Tas Kebabı Nasıl Yapılırİnsan bekar olunca işte böyle yemek tarifleri araştırıyo Akşam hemen denemek lazım bunu Teşekkürler paylaşım için harbikız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|