![]() |
Oktay Usta Tas Kebabı Tarifi , Oktay Usta Tas Kebabı Nasıl Yapılır
Oktay Usta Tas Kebabı Tarifi , Oktay Usta Tas Kebabı Nasıl Yapılır Malzeme Listesi 300 Gram Kuzu Eti 1 Kase Arpacık Soğan Havuç 1 Çorba Kaşığı Domates Salçası 3 Diş Sarımsak 2 Defne Yaprağı 3 Yeşil Biber 4 Domates 3 Patates Sıvıyağ Tuz Tane Karabiber Su Hazırlanışı Tencereye sıvıyağını alın.Üzerine e 300 gr.kuzu etini ilave edin ve etleri kavurun. Daha sonra üzerine arpacık soğanları ve havuçları ilave edin. Üzerine 3 diş bütün sarımsak ilave edin. Üzerine 1 çorba kaşığı salça, 2 adet defne yaprağı ilave edin. Üzerine sıcak su ilave edip etleri pişirin. 4 adet domatesi iri olarak kesin ve tencereye ilave edin domatesleri 3 adet patatesi küp olarak kesin ve sıvıyağda patatesleri kızartın. Tas kebabını servis tabağına alın.Üzerine kızarmış olan patatesleri ilave edip servis edin. |
Oktay Usta Tas Kebabı Tarifi , Oktay Usta Tas Kebabı Nasıl Yapılır
İnsan bekar olunca işte böyle yemek tarifleri araştırıyo Akşam hemen denemek lazım bunu Teşekkürler paylaşım için harbikız |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.