![]() |
Düğülü Yaprak Sarması - Afyon Yöresi Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düğülü Yaprak Sarması - Afyon Yöresi Yemek TarifleriDÜĞÜLÜ YAPRAK SARMASI MALZEME: Salamura yaprak 500 gr ![]() Sıvı yağ Yarım çay bardağı Orta yağlı kıyma 500 gr ![]() Maydanoz Yarım demet Soğan 2 adet Tuz 1 çay kaşığı Düğü (ince bulgur) 2 su bardağı Karabiber 1 çay kaşığı Domates salçası 1 çorba kaşığı YAPILIŞI: Kıyma, rendelenmiş soğan, tuz, karabiber, düğü ve ince kıyılmış maydanoz ilavesiyle iyice yoğurulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|