Kuzu Etli Barbunyalı Karalahana |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuzu Etli Barbunyalı KaralahanaMalzemeler : 2 demet karalahana 250 gr kuzu eti1 soğan 1 su b haşlanmış barbunya1 çorba k domates salçası1 çorba k biber salçası1 su b yarma mısır1 çorba k tereyağıFındık yağı Tuz Su Hazırlanışı 1 su bardağı yarma mısırın üzerine sıcak su ilave edin ve yarma mısırı dinlendirin Tencereye sıvıyağ ve 1 çorba kaşığı tereyağını alın Üzerine 250 gr kuzu etini ilave edin ve etleri kavurun 1 soğanı yemeklik kesin ve etlerin üzerine alın Üzerine 2 çorba kaşığı mısır unu, domates ve biber salçası ilave edin ve kavurmaya devam edin Tencereye 1 su bardağı haşlanmış olan barbunyayı ve Üzerine sıcak su ilave edin ve pişirin Tencereye yarma mısırı ilave edin 2 demet karalahanayı kesin Karalahanayı başka bir tencereye alın ve üzerine su ilave edin ve karalahanayı pişirin Karalahanayı tencereye ilave edin![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|