![]() |
Kuzu Etli Barbunyalı Karalahana
Malzemeler :
2 demet karalahana 250 gr. kuzu eti 1 soğan 1 su b. haşlanmış barbunya 1 çorba k. domates salçası 1 çorba k. biber salçası 1 su b. yarma mısır 1 çorba k. tereyağı Fındık yağı Tuz Su Hazırlanışı 1 su bardağı yarma mısırın üzerine sıcak su ilave edin ve yarma mısırı dinlendirin. Tencereye sıvıyağ ve 1 çorba kaşığı tereyağını alın. Üzerine 250 gr. kuzu etini ilave edin ve etleri kavurun. 1 soğanı yemeklik kesin ve etlerin üzerine alın.Üzerine 2 çorba kaşığı mısır unu, domates ve biber salçası ilave edin ve kavurmaya devam edin. Tencereye 1 su bardağı haşlanmış olan barbunyayı ve Üzerine sıcak su ilave edin ve pişirin. Tencereye yarma mısırı ilave edin. 2 demet karalahanayı kesin.Karalahanayı başka bir tencereye alın ve üzerine su ilave edin ve karalahanayı pişirin.Karalahanayı tencereye ilave edin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.