|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bazlama, pişirilir, tarifi, yapılır |
![]() |
Bazlama - Bazlama Tarifi - Bazlama Nasıl Pişirilir? Bazlama Nasıl Yapılır? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bazlama - Bazlama Tarifi - Bazlama Nasıl Pişirilir? Bazlama Nasıl Yapılır?Bazlama - Bazlama Tarifi - Bazlama Nasıl Pişirilir? Bazlama Nasıl Yapılır? Bazlama - Bazlama Tarifi - Bazlama Nasıl Pişirilir? Bazlama Nasıl Yapılır? Bazlama, Türk mutfağından bir ekmek türü ![]() Ekmek olarak sadesi yüzyıllardır Türkler tarafından yapılır ve yenir ![]() ![]() ![]() Yapılışı Hamur bir gün önceden, ekşitmek için mayalanır ve bırakılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı Ilık suda şeker ile maya eritilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler: 4 su bardağı su 6 tatlı kaşığı kuru maya aldığı kadar un 4 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı şeker |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|