![]() |
Yeşil Balık Pane |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşil Balık PaneYeşil balık pane Yeşil balık pane Hazırlama süresi 70 dakika 4 kişilik Malzemeler: 300 gram soğan 300 gram dolmalık biber 300 gram kabak 300 gram patlıcan 1 sap biberiye 1 çay kaşığı kuru biberiye 1 tatlı kaşığı kekik 6 yemek kaşığı sıvı yağ 70 gram domates salçası 1 diş sarmısak 600 gram balık fileto 6 yemek kaşığı galeta unu 1 demet fesleğen 1 demet maydanoz 1 adet yumurta 1 yemek kaşığı un tuz karabiber Hazırlanışı: Soğanları soyun, dolmalık biberleri dörer parçaya kesip çekirdeklerini ayıklayın; kabak ve patlıcanları yıkayın ![]() ![]() 2 yemek kaşığı sıvı yağı yayvan bir tencerede kızdırın, biber ve soğanları yağda 2 dk çevirin ![]() ![]() Domates salçası, biberiye, kekik ve kıyılmış sarmısağı katın, 1 su bardağı sıcak su koyup 12 dk boyunca ara sıra karıştırarak hafif ateşte pişirin ![]() ![]() ![]() Balık filetolarını tuzlayın, karabibrleyip una bulayın ![]() ![]() Yağı bir tavada kızdırın ![]() ![]() Sebzeleri tuz ve karabiberle tatlandırıp, pane balıkları sebzelerin üzerine sizin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|