|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çantalar, hazırlanışı, lahanalı, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Lahanalı Çantalar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lahanalı Çantalar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiLahanalı çantalar Lahanalı çantalar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 2 saat 4-6 kişilik Malzemeler: 300 gram hamur 400 gram lahana 100 gram az yağlı bacon 200 gram soğan 20 gram tereyağı 150 ml ![]() 1 adet ekşi elma 2 adet defne yaprağı 1 adet yumurta akı 400 gram mantar 40 gram tereyağı 1 yemek kaşığı sıvıyağ tuz karabiber tozşeker irmik Hazırlanışı: Lahana yapraklarını kaynar tuzlu suya sokup çıkarın, sıkın ve iri iri kıyın ![]() ![]() Tereyağını kızdırın, bacon ve soğanları koyup kavurun ![]() Lahana, şarap ve defne yaprağını katın ve hafif ateşte ağzı kapalı olarak 30 dakika pişirin ![]() Elmayı soyun, iri rendeleyin ![]() ![]() ![]() Hamuru ikiye bölün, her iki yarıyı un serpilmiş tezgahta ince açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mantarları ayıklayın, dörder parçaya bölün ![]() ![]() Bu arada mantarları yağsız tavada ve harlı ateşte su salana kadar kızartın ![]() ![]() Tereyağı ilave edin, tuz, karabiber ile tatlandırıp sıcak tutun ![]() Sıvı yağı başka bir tavada ısıtın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|