|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| fesleğen, hazırlanışı, malzemesi, mantar, sebze, soslu, tarifi, yapılışı, yemekleri |
Fesleğen Soslu Mantar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fesleğen Soslu Mantar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiFesleğen soslu mantar Fesleğen soslu mantar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik 412 kalori Malzemeler: 500 gram mantar 200 gram domates 1 adet soğan 1 diş sarmısak 3 yemek kaşığı tereyağı 200 ml süt200 ml sebze suyu (tablet)200 gram otlu peynir 1 demet fesleğen 30 gram dolmalık fıstık 1 tatlı kaşığı limon suyu tuz karabiber Hazırlanışı: Mantarları ayıklayın Domateslerin çekirdeklerini çıkartıp küb şeklinde doğrayın Sarmısağı kıyın![]() Mantarları yağda kızartın, soğan ve sarmısağı koyup kızartmaya devam edin Süt, sebze suyu ve peyniri katıp bir taşım kaynatın 5 dakika için için pişirin![]() Fesleğenden birkaç yaprak ayırın Kalanını şeritlere kesin![]() Dolmalık fıstıkları pembeleştirin Fesleğen şeritleri ve domatesleri sosa katın Tuz, karabiber ve limon suyu ile tatlandırın![]() Dolmalık fıstık ve fesleğen yaprakları ile süsleyin Makarna ile servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|