Bana Mutluluğun Resmini çizebilir misin? |
|
|
#1 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Bana Mutluluğun Resmini çizebilir misin?Mutluluk bir balığın akvaryumdaki yüzüşüdür ![]() Çıplak ayakla kırlarda yürümek ![]() toprağı ayaklarının altında hissetmektir ![]() mutluluk güneşin o yakıcı sıcaklığını teninde hissetmektir ![]() ![]() yağmurun altında ıslanmak koşmak ve haykırmaktır bütün dünyaya sevgini ilan etmektir ![]() mutluluk gülmeyi ve ağlamayı bilmektir,baş kaldırmaktır hayata ![]() Yeni doğan bir bebebin hayata gözlerini ilk açışında ve haykırışındadır ![]() mutluluk yolda düşen çocuğun arkasından endişe grur ve sevgiyle bakan annenin gözlerindedir ![]() nefes alabilmektir ![]() mutluluk gülan gözlerle baka bilmektir hayata ![]() rüzgarın saclarında dans ettiğini hissetmektir gönlünce alabildiğince kimseye hesap vermeden yaşıya bilmektir ![]() dondurmanın ağızda bıraktığı tattır mutluluk her şeye rağmen hayata dört elle sarılmaktır mutluluk sevdiğinin gözlerine bakabilmek ellerini tuta bilmek dokuna bilmektir onu uzaktan bile sevebilmek özlemektir ![]() sevdiğinin omzuna başını koyabilmektir ![]() mutluluk kelebekler kadar özgür olabilmektir……… ![]() ![]() yaa sizce mutluluk nedir? bana mutluluğun resmini çizebilirmisiniz? ![]()
__________________
Bıçak soksan gölgeme, Sıcacık kanım damlar ![]() Girde bak bir ülkeme: Başsız başsız adamlar NFK ![]() GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
|
|
Cevap : Bana Mutluluğun Resmini çizebilir misin? |
|
|
#2 |
|
haticee
|
Cevap : Bana Mutluluğun Resmini çizebilir misin?paylasım için tesekkrler |
|
Cevap : Bana Mutluluğun Resmini çizebilir misin? |
|
|
#3 |
|
bonsoir
|
Cevap : Bana Mutluluğun Resmini çizebilir misin?mutluluk gülan gözlerle baka bilmektir hayata ![]() Bencede çok doğru tşkrr paylaşımın için:notworthy: |
|
Cevap : Bana Mutluluğun Resmini çizebilir misin? |
|
|
#4 |
|
VANDETTA
|
Cevap : Bana Mutluluğun Resmini çizebilir misin?Bana göre mutluluğun tek tanımı var oda,elimizde olanlarla yetinmeyi bilmektir ![]() ![]()
__________________
Milliyetçilik,faşizmin millete yutturulabilir halidir,aksini iddia edenler kendi milliyetçiliğini
savunanlara saygı duysunlar! Tek çare;Din birliğidir ![]() ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|